133593
14:38 11.062024

Чоловік, тіло якого в неділю виявили у горах без ознак життя, планував «купити рожевий міні-купер» на Закарпатті

Події 1027

Чоловік, тіло якого виявили у неділю 9 червня 2024 року неподалік від кордону прикордонники відділу «Ділове», з листопада 2023 року перебував у розшуку, як особа, зникла безвісти.

Загиблим виявився житель Харківщини. За трагічним збігом обставин у день виявлення його тіла, чоловіку мало б виповнитися 38 років.

У листопаді 2023 року чоловіка зупинили на одному із контрольних постів при в’їзді у прикордоння. Він їхав не один. Разом із ним слідувала жінка, також жителька Харківщини. Зі слів подорожуючих, на Закарпаття вони приїхали з метою купівлі автомобіля марки «Міні-купер» рожевого кольору, яких в Україні всього декілька.

У ході проведення фільтраційних заходів, прикордонники виявили ряд ознак, які вказували на те, що справжньою метою прибуття на Закарпаття харків’янина, була спроба незаконного перетину кордону.

Стосовно чоловіка склали адміністративний протокол і справу скерували до суду. Рішенням суду харків’янина тоді звільнили від відповідальності.

Однак за кілька днів інформація про його зникнення безвісти з’явилася у базі розшуку людей МВС.

Ймовірно чоловік все ж спробував незаконно перетнути кордон, проте не зміг подолати високогір’я, яке у той час було вкрите високим снігом.

Про це інформує пресслужба Мукачівського прикордонного загону.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах