133597
08:41 12.062024

У Перечині підтопило водозабір - з кранів тече брудна вода

Події 625

У зв’язку з виходом річки Уж з берегів підтоплено свердловини на міському водозаборі. Це призвело до забруднення води, яка є тимчасово непридатна для вживання, повідомила адміністрація КП “Комунальник” на своїй сторінці у соціальній мережі Фейсбук. 

З кранів споживачів тече брудна вода.

Працівники проводять очищення системи водопостачання (прокачують свердловини та хлорують воду).

У Перечині третій день поспіль паде дощ, зливи, періодично ллє як з відра. Дощові води підтопили городи, поля, вулиці. У хід пішли ґумовці. Це взуття популярне у таку погоду.

Вчора близько 15 години небо ніби увірвалося. Злива почалася, коли я поверталася додому з центра міста. Вирішила перечекати на ґанку однієї державної установи, бо зрозуміла, що парасоля не захистить, та і шкода стало нові білі сандалі.

Сьогодні зранку з кранів тече чиста вода, але ще трохи є жовтий осад. Перед споживанням треба кип’ятити.

За півгодини дощ трохи стих. З-за гори насувалася чорна хмара. Я вирішила йти, поки знову не ллє, а лише паде. Звернула увагу, що на дорозі було зовсім мало води – вона безперешкодно стікала у прочищені водостоки. Натомість тротуари залиті дощовими водами, тому доводилось час від часу йти проїжджою частиною. Лиш встигла зайти до хати, як почалася чергова злива, згодом її змінив рясний дощ. Ось такий видався дощовий червень. Кажуть, що після такого дощу буде багато грибів.

Сьогодні зранку з кранів тече чиста вода, але ще трохи є жовтий осад. Перед споживанням треба кип’ятити.

Тетяна ГРИЦИЩУК, фото автора

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах