118839
11:43 28.022023

На Ужгородщині під час обшуку виявили майже кілограм марихуани та міні-лабораторію для вирощування нарковмісних рослин

Події 3401

Співробітники Управління боротьби з наркозлочинністю спільно з дізнавачами відділу поліції №1 Ужгородського РУП провели обшук за місцем проживання фігуранта кримінального провадження у селі Барвінок. Серед вилученого – наркотики та велика кількість обладнання для вирощування нарковмісних рослин. Усі речові докази відправлені на експертизу.

Дізнавачі Відділу поліції № 1, у співпраці з оперативниками Управління боротьби з наркозлочинністю в Закарпатській області, провели санкціонований судом обшук у мешканця села Барвінок Ужгородського району. Останній фігурує у одному з кримінальних проваджень, що стосується наркозлочину.

В ході слідчої дії в одній із кімнат його будинку поліцейські виявили домашню міні-нарколабораторію, яка була обладнана гроубоксом, лампами для освітлення та обігріву, системою водопостачання, вентиляцією та іншими приладами, які застосовувалися для вирощування марихуани.

Окрім цього, правоохоронці виявили та вилучили у фігуранта майже кілограм наркотичної речовини рослинного походження «марихуана», 10 кущів рослин коноплі, пристрої для вживання наркотиків, електронні ваги та сотню зіп-пакетів, призначених для сортування наркотиків.

Всі речові докази були вилучені, їх скерують експертам для дослідження. За даним фактом у поліції, за процесуального керівництва Ужгородської окружної прокуратури, відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України, тобто Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту.

Наразі оперативники продовжують необхідні заходи у справі для встановлення кінцевої мети вирощування нарковмісних рослин та ймовірну причетність зловмисника до збуту наркотиків.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах