118837
11:20 28.022023

У Рахові цієї ночі невідомі вандали поламали цілу алею садженців-сакур

Події 24726

Ще не так давно у Рахові на Київській вулиці, висадили саджанці сакур, які гарно прижилися та вже минулого року вже цвіли. Та цієї ночі якісь неадеквати знищили труд людей. Безжалісно поломили то потрощили деревцята. Що могло їх на таке спонукати, та чому вони їм заважали, надіємося вияснить поліція. І той хто це зробив понесе покарання.

Марина Кравчук поділилась з нами фотографіями та наголосила: “Людина яка це зробила має бути притягнута до відповідальності, вул. Київська”

Також на цей жахливий вчинок відреагували в Рахівські міській раді, прокоментувавши:

Невже людську недбалість не подолати?

Скільки потрібно часу, щоб виростити дерево? Декілька десятків років. А скільки потрібно часу аби його зламати? Декілька хвилин.

Сьогодні, проходячи вулицею Київська, мешканці міста виявили зламаними вісім саджанців та огорожі до них. Ці дерева були висаджені кілька років тому. Вони гарно прижилися, підросли й радували своєю красою містян та гостей міста.

Рахівська міська рада звертається з проханням до всіх мешканців міста: якщо ви стали свідком цього варварського випадку, повідомити в поліцію або у міськраду. Винні повинні понести відповідальність за свої дії.

Олена БОДНАР

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах