98263
11:58 16.102021

У селищі Нижні Ворота сталася смертельна ДТП

Події 7355

Слідчі поліції Воловця відкрили кримінальне провадження за фактом смертельної дорожньо-транспортної пригоди у селищі Нижні Ворота. Для з’ясування усіх обставин аварії слідчі призначать відповідні експертизи.

Вчора, 15 жовтня, до поліції надійшло повідомлення про аварію з потерпілими у селищі Нижні ворота. За викликом прибула слідчо-оперативна група, працівники якої попередньо встановили, що близько 15:20 67-річний мешканець міста Ружин Житомирської області, керуючи автомобілем марки «FIAT DOBLO», виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з вантажним автомобілем марки «MAN», під керуванням 58-річного мукачівця.

У результаті зіткнення водій легковика помер на місці аварії, а його пасажирка – 59-річна жителька села Козятин Вінницької області, з травмами різного ступеню госпіталізована до медустанови. Тілесні ушкодження також отримав і водій вантажного авто.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що призвели до смерті потерпілого, слідчі поліції Воловця відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. У справі призначено експертні дослідження, які дорожать встановити об’єктивні обставини аварії.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах