132482
11:55 3.052024

На Рахівщині трапилися дві аварії, в яких травмувалися малолітні діти

Події 858

Впродовж минулої доби у Рахівському районі сталися дві автопригоди за участі малолітніх дітей. Потерпілих з травмами госпіталізували до лікарні. За обома фактами слідчі Рахівського районного відділу поліції розпочали слідство

2 травня близько 12-ї години до поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду за участі мотоцикла та малолітньої дитини-пішохода у селі Богдан. Слідчо-оперативна група Рахівського районного відділу поліції, яка виїхала на місце події, з’ясувала попередні обставини аварії.

Встановлено, що 42-річний житель села Видричка, керуючи мотоциклом «Shinrey», скоїв наїзд на 6-річного хлопчика, який раптово вибіг на дорогу з-поза припаркованого на узбіччі автомобіля.

Внаслідок аварії хлопчика з травмами госпіталізували до лікарні. Водія поліцейські освідували — за кермом чоловік перебував тверезий. Його транспортний засіб вилучили та помістили на арештмайданчик.

Ще одна автопригода сталася близько 15:30 у селищі Ясіня. Там 14-річний місцевий мешканець взяв без відома батьків мопед. На ньому малолітній, разом із 14-річним товаришем, рухаючись пішохідною ґрунтовою дорогою, допустив наїзд на 11-річного хлопця, який йшов доріжкою в напрямку свого дому. Останній внаслідок аварії отримав травми різного ступеня важкості. Його госпіталізували. 

За обома фактами слідчі відкрили кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України, тобто порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесні ушкодження. 

З родинами малолітніх працюватимуть ювенальні поліцейські. 

Слідство у справах триває.

Відділ комунікації поліції в Закарпатській області

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах