36322
22:16 12.042018

За добу закарпатські правоохоронці встановили місцезнаходження шістьох розшукуваних

Події 1288

Правоохоронці Ужгорода, Перечинщини, Берегівщини та Тячівщини розшукали шістьох безвісти зниклих людей, троє з яких перебували в розшуку за скоєння злочинів.

checks-1942882757

Працівники сектору кримінальної поліції кількох районів Закарпаття провели ряд заходів, у результаті яких були знайдені шість краян. Троє з них переховувалися, намагаючись уникнути покарання за скоєння крадіжок. Про зникнення інших трьох повідомили їхні родичі.

В одному з випадків працівники поліції розшукали 88-річного мешканця села Ворочево, що на Перечинщині. Пенсіонер уже неодноразово зникав з дому. На цей раз його знайшли за 25 кілометрів від його села — у центрі Великого Березного. Наразі чоловік перебуває за місцем свого проживання під доглядом сина, який і повідомив про зникнення батька.

Ужгородські поліцейські розшукали ще двох безвісти зниклих: 63-річну  жінку та 52-річного чоловіка. Ужгородку, за наданим орієнтуванням від її співмешканця, правоохоронці розшукали за кілька годин. А 52-річний житель обласного центру, як з’ясували працівники поліції, втратив зв’язок із братом після того, як виїхав у Київ на заробітки. Наразі чоловік вдома в Ужгороді.

Крім цього, поліцейські встановили місцезнаходження  трьох розшукуваних за скоєння правопорушень. Двоє берегівчан та житель села Руське Поле Тячівського району підозрювалися у скоєнні схожих злочинів — крадіжки велосипедів. Поліцейські Берегівщини затримали 42 та 26-річного мешканців села Берегуйфалу, а правоохоронці Тячівщини — 46-річного жителя села Руське Поле. За даними справами триває слідство.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах