5210
18:15 11.072016

На Закарпатті функціонує літній табір для відпочинку дітей внутрішньо-переміщених осіб

Події 1839

11 липня відкрилася друга зміна дитячого літнього табору для дітей внутрішньої переміщених осіб з тимчасово окупованої території та районів проведення антитерористичної операції.

72685249

20 діток впродовж двох наступних тижнів зможуть відпочити у дитячому таборі «Sunny Smile», що базується в готелі «Інтурист Закарпаття» та організований за сприяння громадської організації «Моє Закарпаття» й ресурсного центру для підтримки та супроводу внутрішньо переміщених осіб справи Кольпінга в Україні.

Не залишилися осторонь даного заходу і рятувальники. Разом з організаторами табір відвідали і представники регіонального штабу Закарпатської області з питаньсоціального забезпечення громадян України, які переміщуються з тимчасово окупованої території та районів проведення АТО на чолі із заступником начальника закарпатських рятувальників Богданом Ільковичем та радник Міністра соціальної політики України з питань внутрішньо переміщених осіб у Закарпатській області Геннадій Степанов.

Гості привітали вихованців та вихователів зі святом та побажали їм здоров’я й мирного неба. Далі подарували діткам спортивний інвентар для літніх ігор (футбольні та баскетбольні м’ячі, а також ракетки для тенісу, бадмінтону та багато іншого). На кінець зустрічі присутні пообіцяли, що й надалі сприятимуть їх швидкій адаптації на новому місці тимчасового проживання й допомагатимуть у вирішенні соціально-побутових проблем, інформує У ДСНС України у Закарпатській області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах