5206
18:10 11.072016

Прикордонники Чопського загону підбили підсумки роботи за перше півріччя

Події 2332

Днями прикордонники Чопського загону проаналізували результати оперативно-службової діяльності у першому півріччі поточного року.

SL371128

Загалом, за звітний період у пунктах пропуску Чопського прикордонного загону, порівнюючи з аналогічним періодом минулого року, відбулося збільшення пасажиро-транспортного потоку на 17 %. Разом з цим, через державний кордон пропущено близько 3-х мільйонів осіб та понад 1 мільйон транспортних засобів.

Під час здійснення паспортного контролю співробітники прикордонного загону неодноразово виявляли громадян, які намагались перетнути кордон за чужими та підробленими паспортними документами. Відтак, в результаті оперативно-службової діяльності, правоохоронцями затримано у 31 випадку 106 порушників державного кордону, з яких 86 – поза пунктами пропуску. До адміністративної відповідальності притягнуто 591 особу та накладено штрафів на суму понад 500 тисяч гривень.

Крім того, у першому півріччі цього року, самостійно та у взаємодії з іншими правоохоронними органами, прикордонники затримали 41 г наркотичної речовини, понад 1,5 кг психотропної речовини, зброю та боєприпаси. У 71 випадку припинено незаконне переміщення через кордон майже 94 тис. пачок сигарет, на суму близько 600 тис. гривень.

В цілому, правоохоронцями Чопського прикордонного загону за перше півріччя було виявлено та припинено 118 випадків контрабанди на суму понад 10 мільйонів гривень, інформує прес-служба Чопського прикордонного загону.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах