18254
17:45 16.022017

30-річного закарпатця судитимуть за розповсюдження дитячої порнографії

Події 1567

1446145128_1446136427_42473Співробітники закарпатського структурного підрозділу Карпатського відділення кіберполіції спільно з управлінням боротьби з торгівлею людьми, поліцією ГУНП та місцевою прокуратурою викрили чоловіка, який поширював дитячу порнографію

Правоохоронці за дозволом суду провели обшук у помешканні закарпатця за місцем проживання та виявили у нього два ноутбуки, з яких він розповсюджував порнографію за допомогою файлообмінної мережі. Доступ до забороненого контенту забезпечувався не через реальні сервери, а через окремі вузли, і порнографія була доступною для віддалених користувачів, коли хоча б один із комп’ютерів підозрюваного був в мережі. На ноутбуках 30-річного закарпатця знаходилися більше терабайта відео порнографічного характеру. Всі вилучені матеріали було передані на експертизу, яка показала, що серед представленого контенту було і відео сексуального характеру за участі неповнолітніх.

За даним фактом порушено кримінальне провадження за ч. 2,3,4 ст. 301 Кримінального кодексу України, тобто ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів. Такі дії караються позбавленням волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Поліція завершила досудове розслідування та направила дане кримінальне провадження з обвинувальним актом до суду, який обиратиме міру покарання злочинцю, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах