17206
18:46 1.022017

Рятувальники переобрали голову Закарпатської обласної громадської організації «Спортивна федерація пожежних та рятувальників»

Події 3625

01 лютого відбулася конференція Закарпатської обласної громадської організації «Спортивна федерація пожежних та рятувальників».

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Під час проведення заходу було розглянуто ряд питань, серед яких: звіт про заходи, що відбулись у 2016 році, план роботи на 2017 рік та переобрання голови  та секретаря Федерації.

Як прозвітував перед присутніми її голова – заступник начальника оперативно-координаційного центру з питань оперативного реагування, підполковник служби цивільного захисту Йосип Папірник, впродовж минулого року за сприяння Федерації було організовано та забезпечено участь спортсменів оперативно-рятувальної служби області у проведенні ряду змагань: чемпіонату України з пожежно-прикладного спорту у закритих приміщеннях, змаганнях з міні-футболу, Чемпіонату України з пожежно-прикладного спорту, турнірі з футзалу «Кубок Міністра внутрішніх справ України – 2016» тощо. Загалом, всі заплановані заходи були виконані у повному обсязі.

Читайте також: На Закарпатті рятувальники проаналізували минулорічну роботу та намітили пріоритети в подальшій службі

Далі перший заступник начальника У ДСНС України у Закарпатській області Володимир Ціцей поставив на голосування питання щодо переобрання голови обласної федерації.

Більшістю голосів було прийнято рішення задовольнити заяву Йосипа Папірника щодо переобрання нового голови та обрано  на цю посаду провідного фахівця відділу соціально-гуманітарної роботи та психологічного забезпечення центру забезпечення діяльності Управлння, капітана служби цивільного захисту Степана Лечигу. Секретарем федерації обрано начальника відділення планування, контролю та документального забезпечення АРЗ СП, капітана служби цивільного захисту Василя Калініна, інформує У ДСНС України у Закарпатській області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах