135063
15:56 25.072024

Житель Тячівщини порушив ПДР, втікав від поліцейських та вчинив автопригоду

Події 604

Інспектори сектору реагування патрульної поліції Тячівського районного відділу поліції притягнули до адміністративної відповідальності жителя села Руське Поле, який у стані сп’яніння вчинив дорожньо-транспортну пригоду. Автомобіль порушника вилучили та помістили на арештмайданчик.

24 липня під час патрулювання інспектори сектору реагування патрульної поліції Тячівського районного відділу поліції помітили у селі Руське Поле автомобіль «Nissan», який здійснював небезпечні маневри в населеному пункті. Водій не виконав законні вимоги поліцейських щодо зупинки та намагався втекти. Проте, він не впорався з керуванням та в’їхав у паркан будинку.

Поліцейські встановили особу порушника. Ним виявився 37-річний місцевий житель. Водія освідували — у його крові виявили 2,91 проміле алкоголю, що майже у 15 разів перевищує допустиму норму.

Крім водія у авто також перебував 22-річний пасажир. Обох із травмами госпіталізували до лікарні.

Автомобіль порушника вилучили та помістили на арештмайданчик поліції. На водія поліцейські склали адміністративні матеріали за ч. 1 ст. 122-2 (невиконання водіями вимог про зупинку), 124 КУпАП (порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів) та ч. 1 ст. 130 КУпАП (керування автомобілем у стані алкогольного сп’яніння).

За скоєне порушнику загрожує понад 18 тисяч гривень штрафу.

Адмінматеріали скеровано для судового розгляду.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції в Закарпатській області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах