134675
14:11 14.072024

На Закарпатті у ДТП травмовано малолітнього хлопця, який рухався на електросамокаті

Події 588

Слідчі Відділення поліції №2 Хустського районного управління поліції відкрили кримінальне провадження за фактом наїзду на 10-річного хлопчика, який рухався на електросамокаті у селі Синевир. Водія легковика освідували, а малолітню дитину госпіталізували. У справі призначать низку експертних досліджень.

Вчора, 13 липня, працівники Відділення поліції №2 Хустського районного управління поліції отримали повідомлення про дорожньо-транспорту пригоду в селі Синевир — водій автомобіля марки «КІА» наїхав на малолітню дитину.

За викликом негайно прибула слідчо-оперативна група, працівники якої здійснили огляд місця події та встановили попередні обставини аварії. Відомо, що 25-річний уроджинець Львівської області рухався на своєму транспортному засобі по автодорозі територіального значення у напрямку села Синевир. Саме в цей час по краю проїзної частини, в попутному напрямку легковика, також рухався 10-річний хлопчик на електросамокаті та раптово здійснив маневр ліворуч.

Внаслідок наїзду дитина отримала численні травми та була госпіталізована до місцевого медзакладу.

25-річного жителя Львівщини освідували — за кермом він перебував тверезий. Автомобіль правоохоронці помістили на спецмайданчик поліції.

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Слідство триває.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції в Закарпатській області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах