134480
13:15 8.072024

На Ужгородщині припинили діяльність наркоторговця: зловмисника помістили в ізолятор тимчасового тримання

Події 609

Оперативники та слідчі Відділу поліції № 1 Ужгородського райуправління поліції затримали за торгівлю наркотиками мешканця міста Чоп. Зловмисника впіймали «на гарячому» та помістили до ізолятора тимчасового тримання. У справі триває слідство.

За оперативною інформацією співробітників кримінальної поліції Ужгородщини затримано наркоторговця, який збував на території району метамфетамін.

В ході проведення негласних заходів поліцейські встановили, що фігурант вже запланував зустріч з черговим клієнтом. Так, правоохоронцям вдалося впіймати наркоторговця «на гарячому».

Зустріч пройшла за місцем проживання підозрюваного. Він встиг передати покупцеві згорток з наркотичною речовиною та отримати взамін грошові кошти.

Слідчі провели обшук в помешканні зловмисника. Під час слідчої дії було вилучено ще партію вже розфасованого метамфетаміну.

Всі речові докази поліцейські вилучили та скерували на дослідження експертам. За фактом наркозлочину у поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1, 2 ст. 307 Кримінального кодексу України.

За процесуального керівництва прокуратури, слідчі повідомили затриманому про підозру. Вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу.

Зловмиснику загрожує до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції в Закарпатській області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах