134207
14:34 29.062024

На територіях Дубриницької та Великоберезнянської територіальних громад виявлено несанкціоновані сміттєзвалища

Події 453

Продовжуючи роботу щодо виявлення несанкційованих сміттєзвалищ, Інспекція здійснила обстеження територій Дубриницької та  Великоберезнянської територіальних громад (Ужгородського району), в результаті чого зафіксовані несанкціоновані скупчення твердих побутових відходів в с. Малий Березний, праворуч від з’їзду з автомобільної дороги Н-13, а також на прибережній смузі р. Уж, по вул. Корятовича, в смт Великий Березний.

На основі зафіксованих порушень, підготовлено та направлено на адреси територіальних громад листи зобов’язання, про ліквідацію стихійних сміттєзвалищ, а також про вжиття заходів, щодо запобігання утворенню нових стихійних сміттєзвалищ, шляхом проведення просвітницької роботи та  посилення контролю за дотриманням вимог природоохоронного законодавства.

Станом на сьогодні, несанкціоновані скупчення твердих побутових відходів на території Дубриницької селищної ради ліквідовано. Також, в смт Великий Березний, силами КП «Комунал-Сервіс» проведено ліквідацію сміттєзвалища за вказаною адресою.

Закликаємо мешканців бути відповідальними та дотримуватися правил сортування та видалення відходів, бути небайдужими та інформувати Державну екологічну інспекцію у Закарпатській області про виявлені факти порушень, використовуючи мобільний додаток “ЕкоЗагроза”  або ж за телефоном (0312) 61-43-30, інформує Держекоінспекція Закарпаття.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах