131813
12:17 6.042024

Вибухотехніки поліції Закарпаття навчають дітей алгоритму дій при виявленні небезпечних предметів

Події 636

Поліцейський-вибухотехнік завітав до учнів однієї з гімназій міста Свалява Мукачівського району, де розповів про те, як діяти у випадках виявлення вибухонебезпечних предметів, а також продемонстрував їх муляжі

Інспектор вибухотехнічної служби Головного управління Нацполіції в Закарпатській області Семен Поцко ініціював пізнавальне заняття для вихованців місцевої гімназії, у ході якого наголосив на важливості дотримання власної безпеки. 

Правоохоронець почав урок із теоретичної частини: виклав загальне поняття про вибухонебезпечні предмети, класифікацію, алгоритм дій у разі їх виявлення та куди терміново слід повідомляти. Щоб діти краще сприймали інформацію, поліцейський підготував для них тематичне слайд-шоу із текстовим та фото супроводом.

Далі ж, майор поліції зібрав хлопців та дівчат у спортивній залі навчального закладу, де наочно продемонстрував муляжі видів вибухонебезпечних предметів і акцентував, що чіпати такі знахідки категорично заборонено.

У кінці зустрічі працівник поліції побажав юним слухачам бути обережними та уважними, щоб не потрапляти у проблемні ситуації. Діти ж, у свою чергу, подякували за цікаве та важливе заняття.

Відділ комунікації поліції в Закарпатській області

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах