131472
09:18 26.032024

У Мукачеві виявили та затримали нетверезого керманича, який тікав від поліції та скоїв ДТП

Події 2886

Подія трапилась вихідними. Близько 4-ї години, на об’їзній Мукачева, патрульні виявили водія, який, рухаючись на авто ВАЗ порушив ПДР.

Ми виявили та затримали нетверезого керманича, який тікав від поліції, та скоїв ДТП

Ми виявили та затримали нетверезого керманича, який тікав від поліції, та скоїв ДТП Подія трапилась вихідними. Близько 4-ї години, на об'їзній Мукачева, патрульні виявили водія, який, рухаючись на авто ВАЗ порушив ПДР. Поліцейські вирішили зупинити керманича, однак на звукові та світлові спецсигнали водій не реагував та не виконував законної вимоги про зупинку, створював аварійні ситуації іншим учасникам дорожнього руху. Патрульним розпочали переслідування та вже невдовзі їм вдалося зупинити керманича шляхом блокування, однак під час цього водій здійснив наїзд на службове авто поліцейських. Під час спілкування поліцейські помітили у водія явні ознаки алкогольного сп’яніння, на що йому одразу запропонували пройти огляд за допомогою драгера. Результат — 2,38 проміле, що майже у 12 разів перевищувало допустиму норму алкоголю в крові. На порушника склали ряд адміністративних матеріалів, а саме: ✅ за ч. 1 ст. 122-2 (Невиконання водіями вимог поліцейського), ✅ за ст. 124 (Порушення учасниками дорожнього руху ПДР, що спричинило пошкодження транспортних засобів), ✅ за ч. 2 ст. 126 (Керування транспортним засобом без права керування) КУпАП. ✅ за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп’яніння) КУпАП.

Опубліковано Патрульна поліція Закарпатської області Понеділок, 25 березня 2024 р.

Поліцейські вирішили зупинити керманича, однак на звукові та світлові спецсигнали водій не реагував та не виконував законної вимоги про зупинку, створював аварійні ситуації іншим учасникам дорожнього руху.

Патрульним розпочали переслідування та вже невдовзі їм вдалося зупинити керманича шляхом блокування, однак під час цього водій здійснив наїзд на службове авто поліцейських.

Під час спілкування поліцейські помітили у водія явні ознаки алкогольного сп’яніння, на що йому одразу запропонували пройти огляд за допомогою драгера. Результат — 2,38 проміле, що майже у 12 разів перевищувало допустиму норму алкоголю в крові.

На порушника склали ряд адміністративних матеріалів, а саме:

за ч. 1 ст. 122-2 (Невиконання водіями вимог поліцейського),

за ст. 124 (Порушення учасниками дорожнього руху ПДР, що спричинило пошкодження транспортних засобів),

за ч. 2 ст. 126 (Керування транспортним засобом без права керування) КУпАП.

за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп’яніння) КУпАП.

Про це інформує Патрульна поліція Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах