129152
11:41 18.012024

У Берегові нетверезий зловмисник викрав автомобіль закарпатця

Події 723

Співробітники поліції Берегова розшукали та затримали закарпатця, який у стані сп’яніння незаконно заволодів автомобілем 46-річного працівника АЗС. Зловмиснику вже повідомили про підозру. Триває слідство.

Вранці 16 січня до поліції зателефонував 46-річний мешканець села Сільце Берегівського району та повідомив, що на одній із АЗС населеного пункту, на якій він працює, невідома особа незаконно заволоділа його автомобілем «Opel».

На місце події одразу ж виїхала слідчо-оперативна група Берегівського районного відділу поліції. Правоохоронці провели першочергові слідчі дії та встановили, що до незаконного заволодіння транспортним засобом причетний мешканець села Сторожниця Ужгородського району. Зловмисник викрав автомобіль і поїхав у невідомому напрямку. Після цього у селі Залужжя, на цьому ж авто, він спричинив дорожньо-транспортну пригоду.

Фігуранта поліцейські освідували — у його крові виявили 1,97 проміле алкоголю, що майже в 10 разів перевищує допустиму норму. Зловмисника поліцейські затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

За фактом незаконного заволодіння транспортним засобом слідчі вже повідомили йому про підозру за ч. 1 ст. 289 Кримінального кодексу України.

За скоєне зловмиснику загрожує до 5 років позбавлення волі. Слідство у справі триває.

Про це інформує відділ комунікації поліції в Закарпатській області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах