129133
15:28 17.012024

На кордоні з Угорщиною зупинили групу правопорушників

Події 724

Сьогодні вночі прикордонники відділення «Саловка» Чопського загону затримали групу осіб, які намагалися поза пунктами пропуску дістатися Угорщини.

Рух трьох невідомих у напрямку держрубежу зафіксувала камера відеоспостереження прикордонників. На пошуки ймовірних правопорушників одразу вислали додаткові наряди з розшуковими собаками.

У результаті пошукових заходів один з нарядів помітив двох чоловіків та жінку, які намагалися подолати загороджувальний паркан. Під час затримання один з чоловіків вдався до втечі. Його розшукали у фруктовому саду, який знаходиться поблизу. При затримання чоловік знову намагався втекти, однак правоохоронці йому перешкодили.

Два порушники мали при собі паспорти громадян України, жінка не мала документів, що посвідчують особу. Правоохоронці встановили, що вона також є громадянкою України. Усі троє проживають у місті Чоп та разом вирішили пробратися через кордон до Угорщини у пошуках кращих умов життя.

Затриманих доставили у прикордонний підрозділ. Після встановлення обставин правопорушення їх буде притягнуто до адміністративної відповідальності за спробу незаконного перетину державного кордону України.

Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах