128593
09:44 30.122023

За збут наркотиків у Мукачеві місцевого жителя засудили до 6 років за ґратами

Події 1155

За публічного обвинувачення Мукачівської окружної прокуратури місцевого жителя засудили до 6 років ув’язнення за незаконний збут особливо небезпечних наркотиків (ч. 2 ст. 307 КК України). Також суддя ухвалив рішення про конфіскацію усього належного чоловіку майна.

У ході судового розгляду прокурор довів вину 23-річного мукачівця у скоєнні злочину. Встановлено, що останній розповсюджував наркотичні засоби серед місцевого населення. Зустрічі з клієнтами призначав у себе вдома. Під час однієї з таких правоохоронцям вдалося задокументувати факт збуту обвинуваченим двох згортків фольги з канабісом.

Сам фігурант у суді заперечив свою вину. Натомість розповів, що займався розповсюдженням не марихуани, а її насіння, щоб заробити. Однак такі відомості були спростовані як показами свідків, так і іншими доказами.

Набрання вироком законної сили очікується, наразі триває час на його оскарження.

Примітка: вирок суду першої інстанції набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, встановленого КПК України, якщо таку скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги судове рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після ухвалення рішення судом апеляційної інстанції (ст. 532 КПК України).

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах