127563
09:40 26.112023

На Закарпатті попрощалися з полеглим прикордонником Василем Кальваровським

Події 1078

В останню путь провели вчора полеглого на війні прикордонника Василя Кальваровського. Воїн загинув 18 листопада 2023 року під час виконання бойового завдання у районі села Новоєгорівка Сватівського району Луганської області.

Василь Васильович Кальваровський народився 3 квітня 1990 в селі Косів, що на Тернопільщині. Після закінчення загальноосвітньої школи проходив військову службу за контрактом у підрозділах охорони кордону Чопського прикордонного загону. Брав участь в антитерористичній операції. По завершенні дії контракту демобілізувався.

Повернутися до зброї його змусило повномасштабне вторгнення росіян. У складі бойового підрозділу він вирушив на схід України.

18 листопада, захищаючи рідну землю від ворожої навали, штаб-сержант Василь Кальваровський загинув у бою як Герой. На жаль, травми отримані ним, виявилися не сумісними з життям.

Поховали Героя у його селі Стужиця Ужгородського району. Без сина, батька, чоловіка та опори залишилися його матір Галина Кальваровська, дружина Світлана та два сини.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах