124782
11:47 30.082023

На Мукачівщині чоловік намагався вбити свого родича

Події 946

Слідчі поліції Мукачівщини відкрили кримінальне провадження за фактом замаху на вбивство 37-річного мешканця селища Чинадієво. Самого ж зловмисника затримано та поміщено в ізолятор тимчасового тримання. Слідство у справі триває.

28 серпня о 20:20 поліцейські отримали повідомлення про те, що у селищі Чинадієво Мукачівського району чоловікові нанесли тілесні ушкодження.

На місце події виїхали співробітники Відділу поліції № 1 Мукачівського районного управління, які встановили, що потерпілий отримав ножові поранення під час конфлікту з родичем. У ході раптової сутички фігурант завдав кілька ударів ножем в область правого підреберʼя потерпілому. Після цього зловмисник втік з місця події.

Пораненого чоловіка госпіталізували до лікарні.

Оперативники в той час провели пошукові заходи та швидко затримали підозрюваного. Відповідно до статті 208 КПК України його помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Зловмисник намагався позбутися ножа, яким наносив удари, однак правоохоронці знайшли та вилучили знаряддя злочину.

За даним фактом слідчі Відділу поліції №1 відкрили кримінальне провадження за ч.3 ст. 15, ч. 1 ст.115 Кримінального кодексу України, тобто Замах на вбивство.

У справі триває слідство.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції в Закарпатській області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах