124541
16:02 21.082023

На кордоні з Угорщиною виявили псевдоволонтера та псевдомігранта, які спробували виїхати з України за підробленими документами

Події 1264

На Закарпатті прикордонники Мукачівського загону виявили громадянина України призовного віку, який намагався виїхати в Угорщину за підробленим посвідченням волонтера.

Для перетину кордону 41-річний спритник обрав пункт пропуску «Вилок». Чоловік проживає у місті Ірпінь. Надане ним під час перевірки документів посвідчення волонтера, виявилось повністю сфальшованим.

Горе-«волонтер» зізнався, що придбав підроблений документ через один із Telegram каналів, щоправда посоромився зізнатися скільки грошей заплатив пройдисвітам, за сфальшований бланк.

Ще одного «хитруна», який також спробував виїхати з України через пункт пропуску «Вилок» виявили сьогодні вранці. Як підставу для виїзду 27-річний закарпатець пред’явив штамп про взяття на постійний консульський облік в Консульстві України в Ніредьгазі. Під час поглибленого вивчення документа, прикордонники виявили ряд ознак, що вказували на підробку відмітки.

Про наявність у діях українців ознак злочину, передбаченого ст.358 ККУ «Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів», прикордонники повідомили співробітників поліції.

Про це інформує пресслужба Мукачівського прикордонного загону.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах