123291
16:03 18.072023

Двоє закарпатських медиків загинули на війні

Події 26530

Колектив ОКЦНН у скорботі. Два наших працівника — талановиті чуйні та завжди усміхнені лікарі з команди фізичної та реабілітаційної медицини Володимир Вудмаска та Іван Буцко у перші ж дні повномасштабної війни пішли добровольцями на фронт. Обидва вони фельдшери за освітою і розуміли, що їхні знання та вміння потрібні зараз там, де найскладніше.

Обидва встигли попрацювати і медичними братами відділення анестезіології та інтенсивної терапії та відділенні цереброваскулярної патології, Іван обіймав і посаду старшого медбрата у реанімації. Згодом хлопці приєдналися до команди фізичної та реабілітаційної медицини — Володимир працював асистентом фізичного терапевта, а Іван — асистентом ерготерапевта.

Хлопці обрали своєю місією служіння людям і віддали за нас із вами життя.

Володя житиме не лише у нашій пам’яті, а й у двох своїх синах: трирічному Іллі та 6-річному Михайлі. Обіймаємо серцем дружину Ганну — нашу колегу, з якою вони й познайомилися у стінах ОКЦНН, кумів, що працюють у нашому колективі, а також усіх рідних та близьких.

Ваня всміхатиметься до світу через свою донечку Ксенію, якій невдовзі виповниться 2 роки. Висловлюємо щирі співчуття дружині Марині та усім родичам і друзям.

Вічна пам’ять!

Про це повідомляє Uzhhorod Neurosurgery.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах