122943
17:51 5.072023

Офіцера, який вдарив жінку на зупинці громадського транспорту, судитимуть на Закарпатті

Події 1580

За процесуального керівництва Закарпатської спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Західного регіону скеровано до суду обвинувальний акт стосовно військового одного із обласних територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки за фактом умисного нанесення громадянці легких тілесних ушкоджень (ч.1 ст.125 КК України).

За даними слідства, 55-річний майор напідпитку вступив у словесну суперечку із місцевим мешканцем та його дружиною. При цьому, поводився агресивно, штовхався, розмахував руками.

Конфлікт стався цьогоріч, 25 червня, в одному із магазинів Ужгорода, а продовжився на зупинці громадського транспорту.

Встановлено, що розлючений офіцер, який на момент вчинення правопорушення перебував у щорічній основній відпустці, підійшов до жінки та вдарив її кулаком у обличчя.

У разі доведення вини обвинуваченому загрожуватиме штраф до 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, до 200 годин громадських робіт або рік виправних робіт.

Досудове розслідування здійснювали дізнавачі сектору дізнання Ужгородського районного управління поліції Головного управління Нацполіції в Закарпатській області.

Примітка: відповідно до ст.62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба Спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Західного регіону

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах