114420
16:19 26.102022

На двох пожежах у Тячівському районі травмувалися люди

Події 2838

Протягом 25 жовтня на Тячівщині виникло два загорання, внаслідок яких постраждали люди. Перше повідомлення надійшло до Служби порятунку о 17:30. Пожежа охопила літню кухню на території приватного обійстя в смт Тересва. Як з’ясувалося, стався спалах газоповітряної суміші, через що господар отримав опіки І-ІІ ст. рук, плечей і спини.

На місце події прибули вогнеборці з Тячева й Тересви, які о 17:53 локалізували та о 18:01 – повністю ліквідували пожежу. Вогонь знищив надвірну споруду на площі 35 кв.м. Тим часом травмованому власнику 1969 р.н. медики надали невідкладну допомогу й госпіталізували його до Тячівської районної лікарні.

І вже о 21:11 за номером 101 зателефонували мешканці с. Грушово з повідомленням про пожежу на території сусіднього господарства. Загорання виникло в одній із кімнат житлового будинку. 76-річна дружина власника оселі намагалася самотужки загасити вогонь і як наслідок – отримала опіки рук І ст. Її відвезли до райлікарні, але після надання допомоги відпустили додому. А вогнеборці з Тересви й Нижньої Апші о 21:53 ліквідували пожежу на площі 30 кв.м. Полум’я пошкодило дві кімнати й речі домашнього вжитку.

В обох випадках остаточні причини виникнення пожеж і суми завданих збитків встановлюють правоохоронні органи.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах