114254
13:40 21.102022

На Закарпатті затримали росіянина, який намагався дістатися до Словаччини

Події 2057

Учора вранці, у рамках проведення спільних оперативно-профілактичних заходів «Рубіж-2022», прикордонники Чопського загону затримали іноземця, який намагався у незаконний спосіб перетнути українсько-словацький кордон.

Дільничному інспекторові відділу «Великий Березний», який ніс службу разом з офіцером поліції, від провідника електропотягу сполученням «Ужгород-Сянки» надійшла інформація про підозрілого пасажира. Працівник Укрзалізниці повідомив, що особа не схожа на місцевих та спілкується російською мовою.

У ході реалізації інформації прикордонний наряд перевірив на станції Малий Березний документи вказаного провідником чоловіка. Останній виявився 33-річним громадянином росії. Він мав при собі паспортний документ та посвідку на постійне проживання в Україні, однак не зміг пояснити мету свого перебування у прикордонні.

У ході проведення перевірочних заходів прикордонники встановили, що росіянин мав на меті дістатися Словаччини в обхід пункту пропуску «Малий Березний».З метою з’ясування обставин правопорушення та складання адміністративно-процесуальних документів правопорушника доставили у прикордонний підрозділ. Його буде притягнуто до адміністративної відповідальності за спробу незаконного перетинання державного кордону України.

Про це повідомляє пресслужба Чопського прикордонного загону.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах