97251
14:11 23.092021

Учитель із Закарпаття, хворий на шизофренію, убив свою матір

Події 6157

47-річний чоловік з шизофренією, який працював учителем на Закарпатті, у м. Самбір Львівської області задушив свою 80-річну матір, після чого два тижні жив з її тілом у квартирі.

Поліцейським довелося провести спецоперацію, щоб потрапити в житло. У квартирі вони виявили труп жінки в ліжку, і затримали її сина.

Як повідомляють “Факти ICTV”, у покійної був перелом під’язикової кістки, що говорить про задушення.

Жінка багато років працювала вчителем. Її син з відзнакою закінчив школу і виш, після чого почав працювати вчителем біології в Закарпатті.

У квартирі слідчі знайшли величезну кількість книг на тему езотерики. Сусіди повідомили, що чоловік придумав свою релігію і змушував свою матір голодувати.

При цьому жінка завжди вигороджувала сина, навіть коли від недоїдання втрачала свідомість.

Поліцейські зазначили, що 20 років жінка приховувала від усіх, що її син хворий. З часом хвороба почала прогресувати, і він почав стверджувати, що чує голоси в голові і бачить демонів. В останні 6 місяців захворювання загострилося, він перестав виходити на вулицю і випускати матір з квартири.

Те, як вбивав рідну матір, чоловік не пам’ятає.

Наразі він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання, де вирішується питання про його відправку на примусове лікування.

Джерело

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах