93526
09:00 6.072021

На пунктах пропуску на кордонах Словаччини діють нові правила

Події 3623

У зв’язку з епідемією в Словаччині, крім протиепідемічних заходів, з понеділка діє новий режим перетину кордону, повідомляє видання ujszo.com. Невеликі, менш важливі пункти пропуску будуть закриті.

Інтенсивність контролю при в’їзді в країну буде визначатися згідно з трьома рівнями епідемії. Їх щотижня на своєму засіданні визначатиме уряд, беручи до уваги пропозицію міністра охорони здоров’я.

Цього тижня в Словаччині діє другий рівень, тобто контроль на пунктах пропуску на кордонах здійснюється у визначений час.

Рівні:

  • Під час «зеленого» рівня прикордонна поліція контролює перетин кордону та проводить випадкові перевірки.
  • Коли діє «помаранчевий» рівень, більшість осіб, які прибувають до Словаччини, перевіряються в певний визначений час.
  • Під час «чорного» рівня всіх, хто прибуває до країни, перевіряють на пунктах пропуску на кордоні 24 години на добу сім днів на тиждень.

Менш важливі, невеликі пункти пропуску будуть закриті, але уряд може також запровадити тимчасовий контроль на внутрішніх кордонах і визначити, які переходи можна використовувати, пише видання.

Під час дії другого та третього рівнів вантажні перевезення будуть звільнені від перевірок. Як повідомив міністр внутрішніх справ, на поточний рівень у першу чергу впливатиме епідемічна ситуація за кордоном.

portfolio.hu

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах