53262
16:47 13.072020

Закарпатські патрульні за вихідні виявили 5 п’яних водіїв

Події 2740

Лише протягом двох вихідних днів, 11-12 липня, інспектори Закарпаття виявили п’ятьох водіїв, які порушили правила дорожнього руху, перебуваючи за кермом у стані сп’яніння.

Керування напідпитку — серйозне правопорушення, однак, нетверезі водії всіляко намагаються уникнути відповідальності за цей проступок та ускладнюють своє становище. Є відчайдухи, яких патрульні виявляють нетверезими за кермом кілька разів на добу. Деякі водії категорично відмовляється від проходження відповідного огляду на стан сп’яніння, а є й такі, що за допомогою неправомірної вигоди намагаються змінити хід справи.

Не до кінця розуміючи, чим може закінчитися історія з алкоголем, нетверезі водії, в першу чергу, несуть потенційну загрозу життю та здоров’ю інших учасників руху.

Патрульна поліція звертається до громадян! Якщо ви бачите у водія ознаки алкогольного чи наркотичного сп’яніння – негайно телефонуйте за номером 102. Можливо, саме ваш дзвінок допоможе уникнути непоправних наслідків, повідомляє Патрульна поліція Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах