43502
14:34 14.092018

Закарпатські поліцейські розкрили три майнові злочини за добу

Події 1768

Працівники сектору кримінальної поліції, груп реагування патрульної поліції та дільничні офіцери розшукали осіб, причетних до скоєння крадіжок на території Перечинського та Берегівського районів. За фактами триває розслідування

14096

Вчора, 13 вересня, правоохоронці Перечинського району розкрили злочин, про який нещодавно повідомила жителька села Порошково. 63-річна жінка розповіла, що хтось розбив вікно та викрав з будинку електроприлади та деякі текстильні предмети домашнього вжитку.

Поліцейські провели розслідування і встановили особи підозрюваних. Ними виявилися двоє неповнолітніх односельців заявниці. У присутності батьків 12-ти та 15-річного хлопців опитали. Підозрювані у скоєному зізналися. Деякі викрадені ними речі повернули.

За фактом крадіжки з проникненням у будинок слідчі розпочали кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка).

Спільними оперативно-розшуковими заходами працівників сектору кримінальної поліції та групи реагування патрульної поліції розшукати підозрюваних у крадіжці вдалося берегівським поліцейським. Правоохоронці встановили, що до викрадення велосипедів із підсобного приміщення, про яке заявила 37-річна жінка, причетні двоє жителів Мукачівського району.

3а фактом протиправних дій 31-річного мешканця села Кольчино Мукачівського району та 36-літнього жителя Мукачева розпочато слідство. Речові докази вилучили та після проведення необхідних слідчих дій повернуть власниці.

Крім цього, працівники Берегівського відділу поліції встановили особу та розшукали підозрюваного у викраденні грошей в 31-річної мешканки села Кідьош. 51-річний мешканець села Яноші підозрюється у викраденні семиста гривень у потерпілої.

Слідство у вказаних справах триває, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

14095

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
В Ужгороді вшанували пам’ять жертв Чорнобильської катастрофи
19:16
Закарпатський молитовний сніданок: за Україну і її захисників
19:06
Історик Володимир Фенич про «Іменний довідник священників історичної Мукачівської греко-католицької єпархії»
16:55
У Закарпатській обласній бібліотеці провели перше засідання книжкового клубу
16:44
У Мукачеві виявили чоловіка, який перевозив вантаж без відповідних документів
16:30
Харків’янка ходить по цвяхах і рятує закарпатців від стресу
15:25
В обласному центрі Закарпаття вшанували 38 роковини Чорнобильської трагедії
15:09
На Закарпатті затримали групу озброєних зловмисників, які в масках увірвалися до будинку пенсіонерки, звʼязали її та вимагали гроші
14:58
Закарпатські ватерполісти серед призерів всеукраїнських змагань
14:11
У Великій Доброні відкрили 58-й Тиждень угорської рідної мови
13:51
Всі новини