382
12:06 9.122015

Подробиці смертельної аварії в Ужгороді. ФОТО, ВІДЕО

Події 2011

Частою причиною дорожньо-транспортних пригод є перевищення допустимої швидкості. Адже міська вулиця не злітна смуга й тому водіям варто бути досить пильними.

Sequence-0e

Як вже знає читач, сьогодні 9 грудня близько 12 години по вулиці Тімірязєва в Ужгороді трапилася жахлива аварія. Водій автомобіля «БМВ-3» синього кольору, який просто летів вулицею, не зміг уникнути зіткнення з припаркованим на узбіччі автомобілем «Мерседес». Від потужного удару БМВ відкинуло в стовп. У цей момент нікого на тротуарі не було. Про наслідки страшно було б подумати, якби там знаходився хтось із перехожих. Однак, у водія «БМВ» вижити не було найменших шансів, а травми виявилися несумісними із життям.

– Моя іномарка стояла припаркована на узбіччі. – розповідає виданню “Карпатського об’єктива” Ален Панов. – Водій автомобіля «БМВ-3» на великій швидкості їхав з площі Корятовича у мікрорайон “Шахта”. Зважаючи на чималу швидкість, водій синьої іномарки врізався в мою машину, а далі від удару його викинуло на бетонний стовп. Те, що трапилося, ви бачите самі.

– На цій вулиці постійно літають автомобілі і це викликає неабияку тривогу, бо ж є великий ризик, що їдучи на величезних швидкостях водії можуть скоїти трагедію. – розповідає нашому виданню пані Наталія. – Хочеться звернути на це увагу відповідних служб. Щоби якось запобігти цьому, тут мабуть треба поставити лежачого поліцейського. Хочеться щоб влада відреагувала”.

Згодом до місця смертельної ДТП під’їхав автомобіль, з якого вийшла молода жінка й підійшовши до понівеченої синьої іномарки почала сильно плакати і її, заспокоюючи відвели.

– Нам надійшло повідомлення про смертельну аварію поблизу кардіоцентру в Ужгороді. – коментує працівниця патрульної поліції Леся Лолин. – Поки що відомо про те, що водій «БМВ» на великій швидкості вдарив автомобіль «Мерседес», після чого його відкинуло на тротуар, де авто з усієї сили влетіло в бетонний стовп. Водій, який був за кермом, помер на місці пригоди. Наразі тут, на місці події працює слідчо-оперативна група поліції.

Поки що правоохоронцям належить встановити особу потерпілого та всі обставини, які призвели до цієї трагічної аварії.

Іван ЛАДЖУН

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах