118597
10:39 22.022023

На Закарпатті завтра ховатимуть Гребенюка Руслана

Події 29086

День за днем нам приходять сумні звістки про загибель синів і дочок Неньки України. Не оминула сумна звістка і мальовниче село Лінці, Середнянської територіальної громади, що на Ужгородщині – про загибель штаб-сержанта ГРЕБЕНЮК Руслана Леонідовича.

13 лютого 2023 року противник у складі незаконних збройних формувань та сил російської федерації здійснив штурмові дії та обстріл позицій підрозділів Сил Оборони України в районі південно-західних околиць населеного пункту Бахмут, Донецької області зі ствольної артилерії та мінометів, внаслідок чого штаб-сержант ГРЕБЕНЮК Руслан Леонідович, інспектор прикордонної служби 2 категорії – начальник 2 секції протитанкових ракетних комплексів 3 протитанкового відділення протитанкової прикордонної застави прикордонної комендатури швидкого реагування №1 військової частини 9938, при евакуації військових, від отриманих травм та поранень несумісних із життям – загинув на полі бою, Героїчно віддавши своє життя.

ГРЕБЕНЮК Руслан Леонідович народився в с. Лінці, Ужгородського району, Закарпатської області 07 січня 1984 року. Навчався в Лінцівській загальноосвітній школі. Закінчивши школу вступив на історичний факультет УжНУ, де знайшов багато друзів, з деякими із них підтримував зв’язок до останнього. По життю йшов впевнено, мудро, був дуже терпеливий чуйний, турботливий, веселий, завжди був готовий протягнути руку допомоги. Був вірним другом, колегою, душа компанії. Після навчання поповнив ряди військовослужбовців у Чопському прикордонному загоні. Ніс службу завзято, вірно, відважно. Дослужився до звання штаб-сержанта. Будучи патріотом своєї країни завжди був готовий йти на захист своєї держави. В 2010 році зустрів свою половинку. У шлюбі із своєю коханою жіночкою Мар’яною прожив 12 років щасливого, веселого, благополучного життя. 24 лютого 2022 року дізнавшись про початок повномасштабного вторгнення без вагань пішов добровольцем на захист всіх нас. Ніс службу на нульових позиціях, де зустрів найкращих та відданих побратимів, яких цінував і гордився ними.

Любив свою родину і пішов з життя захищаючи її! Дуже любив тварин, піклувався про них. Мав домашнього улюбленця йорчика Міккі. Який був для нього реабілітологом.

Одружений, мав дружину, маму, батька, брата – котрі його любили найбільше в світі! Руслан був та залишиться в наших серцях людиною з великої літери і з дуже добрим серцем!

В четвер, 23 лютого 2023 року о 09.30 год., з моргу м. Ужгорода, (за маршрутом Ужгород (пл. Петефі, вул. Мукачівська, Гагаріна, Дравці) –– Барвінок – Нижнє Солотвино – Середнє – Лінці, 248), вирушатиме траурний кортеж з Героєм України, штаб-сержантом ГРЕБЕНЮК Русланом Леонідовичем, до рідної домівки, де народився, с. Лінці, для прощання з рідними та друзями (орієнтовний час прибуття 12.00 год.) Просимо всіх в цей час вийти на узбіччя дороги зазначеного маршруту та віддати честь Герою.

О 13.00 год. на подвір’ї рідного будинку розпочнеться церемонія прощання та військового почту загиблого Героя України штаб-сержанта ГРЕБЕНЮК Руслана Леонідовича, після чого вирушить траурний кортеж до Свято-трьох-святительської церкви с. Лінці, де відбудеться чин похорону та поховання Героя – Алея Слави (Сільське кладовище с. Лінці, біля церкви).

Герой України, штаб-сержант ГРЕБЕНЮК Руслан Леонідович, вірний Військовій Присязі та Українському Народу, виявивши стійкість та мужність у дуже важкому та кривавому бою з кацапським окупантами загинув від отриманих багаточисельних поранень за нашу Батьківщину, здійснюючи заходи із забезпечення Національної безпеки і оборони, відсічі і стримуванні збройної агресії російської федерації в Донецькій області, захищаючи територіальну цілісність, суверенітет та Незалежність України.

Передчасна смерть забрала життя відважного воїна, вірного друга і побратима, любимого сина, брата, коханого чоловіка… Вічна слава і пам’ять Герою! Він був справжній воїн, українець всією своєю душею і своїми діями… Ми всі у неоплатному боргу перед нашими Героями, що відійшли у вічність, захищаючи наше мирне життя, наше майбутнє, нашу Незалежність, хто віддав життя за те, щоб ми жили у вільній і незалежній країні в спокої та мирі… Схиляємось перед матерями та батьками, які виростили таких мужніх і сміливих патріотів.

Щирі співчуття рідним і близьким загиблого. Вічна йому пам’ять, Царство Небесне, Слава Герою України!

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах