113456
11:29 2.102022

На війні загинув закарпатець Іван Лешко

Події 4057

Перший місяць осені був оповитий сумом. Траурні кортежі трьох полеглих у війні Героїв жителі Перечинщини зустрічали щотижня. Відчай і невимовний біль оселилися у наших гірських селах.

Останній день вересня завершився черговою сумною звісткою. Свій земний шлях завершив мужній воїн, захисник України, земляк Іван Лешко (Ваня Лєший).

За цим завжди усміхненим, позитивним щирим юнаком сумує і Березнянщина, і Перечинщина. У рідному селі Чорноголова про Івана у кожного жителя тільки гарні спогади:”Добрий, вихований, безвідмовний, із відкритою душею та великим серцем”.Із 2014 року Ваня захищав кордони України на Сході, боровся за незалежність своєї країни.На початку вересня Іван Лешко під час бойових дій на Херсонському напрямку отримав поранення та опіки.Проходив лікування у госпіталі м.Дніпро, а потім – у Львові. Більше двох тижнів йшла боротьба за життя бійця.Та, на превеликий жаль, 30 вересня серце Івана зупинилося.

Сьогодні сотні людей віддадуть шану Герою, мужньому і безстрашному воїну та проведуть його в останню земну дорогу, вкриту квітами та омиту слізьми…

Вічна слава і пам’ять Герою!

Про це повідомляє Великий Березний-online Офіційна сторінка у фейсбуці.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах