17:19 23.092016

Юнака, на якого напав водій ужгородської маршрутки, відправили на експертизу

Події 1354

1Працівники Ужгородського відділу поліції надали направлення на судову медичну експертизу 15-річному юнаку для встановлення тяжкості отриманих ушкоджень під час сутички з водієм маршрутного таксі.

До правоохоронців звернувся ужгородець, який повідомив, що його племінника душив водій маршрутки № 22. Чоловік в своєму зверненні повідомив, що його 15-річний племінник сів у маршрутку на вулиці Достоєвського та заплатив за проїзд 50-гривневою купюрою. Водій, давши хлопцеві решту, обрахувався на 20 гривень в свою користь. За словами заявника, у відповідь на зауваження юнака водій відреагував грубо. На кінцевій зупинці після словесної перепалки чоловік схопив за шию свого пасажира.

В поліції вже надали направлення на судову медичну експертизу для встановлення тяжкості отриманих ушкоджень, проводиться перевірка даного факту. В діях водія вбачаються ознаки кримінального правопорушення, передбаченого ст. 125 ККУ, тобто умисне легке тілесне ушкодження, повідомив відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах