ko.net.ua

На Виноградівщині моніторили ситуацію щодо дотримання протиепідемічних обмежень

На Виноградівщині мобільні робочі групи продовжують проводити заходи із контролю за дотриманням протиепідемічних обмежень, передбачених відповідною постановою Кабінету Міністрів України, з метою запобігання поширенню на територію України гострої респіраторної хвороби COVID-19.

Під час рейду, який проходив 17 листопада у населених пунктах Виноградівщини, спеціалісти Виноградівського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Закарпатській області спільно з представниками Нацполіції перевірили 22 об’єкти нагляду.

Працівники ГУ Держпродспоживслужби Закарпаття ініціювали складання постанови про вчинення адмінправопорушення громадянином, який знаходився в приміщені продуктового магазину без одягненої захисної маски, а також під час проведення моніторингового обстеження адміністрації двох продуктових ринків району нагадали про необхідність неухильного дотримання «маскового» режиму.

Водночас посадовці ГУ ДПСС проводять з працівниками та власниками всіх об’єктів нагляду відповідну роз’яснювальну роботу.

Про це повідомляє Головне управління Держпродспоживслужби в Закарпатській області.