ko.net.ua

За тиждень на Закарпатті здійснили понад 1000 перевірок дотримання карантину

Фахівці ГУ Держпродспоживслужби Закарпаття здійснили понад тисячу перевірок з питань дотримання суб’єктами господарювання карантинних вимог, з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» (із змінами).

Так, за період 25.10.2021 по 31.10.2021 року у межах своїх повноважень фахівці ГУ Держпродспоживслужби краю провели 1334 заходи нагляду (контролю), у ході яких на 164 об’єктах виявили певні порушення, на усунення яких надано 128 приписів (пропозицій) керівникам та ініційовано складання 53 протоколів.

Були перевірені такі об’єкти:

Щоденно здійснюється контроль і за роботою агропродовольчих ринків. За попередній тиждень там були проведена 141 позапланова перевірка з питань дотримання протиепідемічних заходів під час карантину. За виявлені порушення винесено 27 приписів з пропозиціями керівникам ринків.

Про виконану роботу фахівці ГУ ДПСС щоденно та щотижнево інформують обласний штаб, інші зацікавлені установи та органи, Державну службу з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів.

Робота з нагляду за дотриманням суб’єктами господарювання встановлених вимог до функціонування в умовах карантину триває.

Протягом тижня в Закарпатській області виявлено 1732 нові випадки захворювання COVID-19, що на 55 випадків менше, ніж за попередній тиждень (1787 хворих на COVID-19).

Про це повідомляє Головне управління Держпродспоживслужби в Закарпатській області.