9612
19:29 16.092016

Патрульні по гарячих слідах затримали крадія, який викрав гаманець у одному з маршрутних таксі Ужгорода

Події 1427

Сьогодні вдень патрульні отримали виклик про те, що від пенсіонерки викрали гаманець з грішми. Вони одразу згадали ситуацію з подібними викликами про крадіжки у автобусах.

326

Заявниця пояснила, що сівши у автобус маршрутного таксі №8 о 13:00, біля міськрайонного суду, її почали заговорювати двоє чоловіків, після чого, вже на наступній зупинці вийшли з маршрутки. Єдине, що добре запам’ятала постраждала- верхній одяг крадія сірого кольору. Жінка зателефонувала на 102 та надала інформацію про крадіжку з описом імовірних злочинців, яких передали в орієнтування. Командир роти одразу скерував роботу патрульних на виявлення підозрюваних.

Кожен екіпаж, патрулюючи місто чи реагуючи на виклики, загострював увагу на пасажирах маршрутних таксі. Вже за кілька годин, о 16:00 на вулиці Українській командирський екіпаж побачив у одній з маршруток підозрілого чоловіка, який підпадав під орієнтування. Поліцейські миттю зупинили автобус і, швидко спрацювавши та попросивши пасажирів не покидати автівки, виявили та вивели з авта розшукуваного чоловіка, якого доставили у міськвідділ поліції. Виявилося, що це раніше судимий мешканець Івано-Франківської області, який на запитання про мету перебування на Закарпатті повідомив, що приїхав відпочивати.

Патрульні одразу помітили, що чоловік обманює, оскільки його поведінка не відповідала обстановці, а до усього він повідомив, що відпочиває і перебуває в області без жодних документів.

Окрім цього стало відомо, що чоловік 4 рази притягувався до відповідальності за кримінальні злочини і відбував покарання у місцях позбавлення волі. Також полісменам здалася дивною розповідь про той факт, що гостюючи чоловік ніде не проживає, а лише їздить у маршрутних таксі.

Підозри у скоєному патрульні підтвердили, коли на запитання про крадіжки чоловік почав відмовчуватись. Спілкуючись з молодиком патрульні зв’язалися з постраждалою жінкою, яка по прибуттю прямо вказала на чоловіка, підтвердивши, що саме він був поряд з нею в автобусі. Зараз чоловіком займаються слідчі, а патрульні поліцейські працюють над виявленням співучасника, з яким затриманий, імовірно, здійснив не одну крадіжку і не лише у області. Жінка висловила патрульним подяку, відверто зізнавшись, що не сподівалася на затримання крадія, інформує патрульна поліція Ужгорода та Мукачева.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах