9490
09:49 15.092016

На Ужгородщині племінник «викрав» п’яних дядьків

Події 1522

1Вчора близької 16-ї години небайдужий громадянин повідомив на лінію «102», що бачив як просто посеред вулиці в селі Оноківці Ужгородського району викрали двох чоловіків. Як згодом з’ясували правоохоронці, це було не зовсім викрадення.

14 вересня в селі Оноківці люди побачили, як один чоловік заштовхав двох у свою автівку і поїхав у невідомому напрямку. Зі сторони одному з перехожих така ситуація здалася підозрілою і той подзвонив до поліції.

Поліцейські Ужгородського відділення поліції миттю взялися розслідувати цей зухвалий злочин. Невдовзі оперативники знайшли власника автівки, на яку вказав заявник. Підозрюваний у викраденні перебував за місцем проживання у селі Тийглаш Ужгородського району. «Викрадач», який виявився племінником «викрадених», пояснив, що дійсно був сьогодні в Оноківцях і забрав з вулиці двох чоловіків, але аж ніяк не викрадав їх. Просто, дядьки, хильнувши зайвого попросили племінника, щоб той приїхав по них і забрав додому. Поліцейські перевірили – «жертви» були в тому ж будинку, цілі і неушкоджені, щоправда захмелілі.

На щастя, інформація заявника не підтвердилася. Все ж, ми вдячні небайдужому перехожому за звернення, бо ж це могла бути реальна подія і тоді важлива кожна секунда і кожна деталь. Просимо всіх громадян брати приклад й інформувати поліцейських, які оперативно встановлять всі деталі події і, можливо, завдяки вам вдасться вберегти чиєсь життя, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах