ko.net.ua

У Мукачеві протягом доби розкрили дві крадіжки

У Мукачеві до поліції звернулась 25-річна мешканка Хустського району з заявою про крадіжку гаманця з грошима. Жінка повідомила, у торгівельному комплексі на кілька хвилин залишила гаманець біля платіжного терміналу, а коли повернулась на місці його вже не було.

Поліцейські за кілька днів встановили особу причетну до кримінального правопорушення. З’ясовано, що 29-річний мукачівець, відвідувач торгівельного комплексу, незаконно заволодів чужим гаманцем. В подальшому готівку у сумі 2500грн та 100 Євро чоловік витягнув, а портмоне викинув у смітник.

Ще одну крадіжку смартфону, скоєну у продуктовому магазині на вулиці Юрія Гойди у місті Мукачеві розкрили поліцейські районного управління поліції. 38-річна мукачівка заволоділа сматфоном однієї з відвідувачок закладу. Жінка викрала мобільний телефон «Huawei» з прилавку магазину, на якому його залишила власниця.

Відносно правопорушників відкриті два кримінальні провадження за ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

За одним із фактів мешканцю міста дізнавачі поліції вже повідомили про підозру у вчиненому кримінальному правопорушенні, щодо іншого – триває розслідування. За вчинене мукачівцям загрожує до п’яти років обмеження волі, передає Мукачівське районне управління поліції.