ko.net.ua

Уточнена інформація щодо наслідків погіршення погодних умов у Рахівському районі

Станом на 12:30  11 липня підтоплень на території Рахівського району немає. Інформації про постраждалих та загиблих внаслідок стихії не надходило. На даний час встановлюється місце перебування однієї особи.

У чотирьох населених пунктах (смт Ясіня, сс.. Лазещина, Богдан, Луги) було підтоплено 185 дворогосподарств, 96 житлових будинків та 5 підвальних приміщень, а саме:

по смт Ясіня:

по с. Лазещина:

по с. Богдан:

по с. Луги:

Вже з 10 липня підрозділами ДСНС та службами життєзабезпечення області проводяться роботи по відкачуванню води з підтоплених підвальних приміщень, розкрижуванню деревини та розчистці територій від сміття та намулу тощо.

Усього від підрозділів Головного управління ДСНС області працює 35 чоловік особового складу та три одиниці техніки. Також на ліквідацію наслідків негоди залучено службу райелектроомереж та працівників лісового господарства.

Організовано роботу штабу з ліквідації наслідків негоди при Рахівській РДА. Проводиться подворовий обхід, дані щодо наслідків негоди уточнюються.

На міце події виїхали представники обласної комісії ТЕБ та НС для огляду місця надзвичайної події, інформує ГУ ДСНС України у Закарпатській області.