9274
15:51 12.092016

ВІДЕО затримання п'яного мукачівського прокурора, який двічі втікав від поліції

Події 1552

1

Нардеп та радник глави МВС Антон Геращенко написав, що екіпаж патрульних помітив автомобіль “Форд Фієста”, який порушив правила дорожнього руху. Вони вирішили зупинити авто та зробити попередження.

Водій легковика почав тікати, а поліцейські – переслідувати порушника. Зупинити його вдалося після того, як чоловік збив огорожу. За кермом Форду перебував місцевий прокурор.

“З’ясувалося, що за кермом авто знаходився громадянин Луп’як Ярослав Ярославович, 1990 року народження, який працює, у вільний від пропалювання життя час, прокурором Мукачівської місцевої прокуратури. У нього на обличчі були всі ознаки сильного алкогольного сп’яніння”, – написав Геращенко.

Луп’як не пред’явив свої документи та знову спробував втекти, цього разу вже без автомобіля. Піж час затримання він чинив агресивний опір та почав імітувати різке погіршення стану здоров’я.

У поліції Ужгорода та Мукачевого вказували, що одного із патрульних порушник вдарив в обличчя, а другого – схопив за руку.

 Для мукачівського прокурора викликали карету швидкої.

“Після того, як прокурора привезли в Мукачівську Центральну районну лікарню, головлікарем якої працює його батько, той витягнув з кишені брюк, якийсь згорток і різко спустошив його вміст собі в рот. Поліцейські справедливо запідозрили, що це був не “M&M’s” і не жувальна гумка “Wrigley”, а що то більш значуще для психіки і здоров’я працівника прокуратури”, – додав Геращенко.

На відео видно, що чоловік у кареті швидкої рився у своїй сумці, а потім почав висипати на землю щось схоже на пігулки.

Співробітники Мукачівської ЦРЛ намагалися затягнути з видачею експертизи на предмет вмісту в алкоголю чи наркотичних речовин в організмі прокурора і видали лише після тиску обласної прокуратури.

Нагадаємо, у Мукачевому 26-річний прокурор вирішив втекти від патрульних, які хотіли зробити йому зауваження за неправильне паркування, і потрапив у ДТП. Врешті стало відомо, що чоловік є прокурором у м. Мукачеве, а крім того, — сином одного із керівників Мукачівської ЦРЛ. Зараз вже призначено службове розслідування.

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах