92455
13:59 11.062021

У жителя Берегова під час обшуку виявили метамфетамін

Події 2877

За фактом зберігання наркотичних речовин жителем Берегова, поліцейські місцевого районного відділу поліції розпочали слідство. Заборонені речовини вилучили та направили на експертизу.

Вчора, 10 червня, в ході перевірки оперативної інформації щодо протиправної діяльності 24-річного жителя міста Берегово, місцеві поліцейські провели за місцем його проживання санкціонований обшук.

В ході слідчої дії працівники поліції вилучили з помешкання фігуранта два згортки з білою кристалічною речовиною, схожою на метамфетамін та пристрій для куріння із залишками речовини рослинного походження.

Речові докази поліцейські вилучили та направили на експертизу.

Слід зазначити, що фігурант вже є обвинуваченим у справі щодо наркозлочину і зараз вона перебуває на стадії судового розгляду.

Зараз дії зловмисника слідчі кваліфікують за статтею 309 Кримінального кодексу України, тобто незаконне зберігання наркотичної речовини. В ході досудового розслідування правоохоронці встановлюватимуть походження та мету зберігання наркотичних речовин, передає відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах