9232
18:53 11.092016

Закарпатські прикордонники затримали дві іномарки з контрабандою. ФОТО

Події 1646

1234

Протягом минулої доби прикордонники Чопського загону запобігли декільком спробам незаконного переміщення тютюнової контрабанди за кордон, повідомила «Карпатському об’єктиву» прес-служба Чопського прикордонного загону.

Так, у першому випадку цигарки намагався незаконно перемістити громадянин України, який прямував на своїй автівці «Мерседес» через пункт пропуску «Ужгород». Проте під час огляду транспортного засобу у прикордонників виникли сумніви. Під час поглибленого прикордонно-митного огляду авто спільна група виявила 285 пачок сигарет марки «L&M», які водій заховав у конструктивних порожнинах салону. Разом із сигаретами вартістю понад 4 500 гривень було вилучено і транспортний засіб 2006 року випуску, який оцінено на суму понад 370 тисяч гривень.

Згодом того ж дня перевірити своє везіння вирішив ще один наш співвітчизник у пункті пропуску «Тиса». І в цьому випадку під час огляду автомобіля у прикордонників виникли підозри. І не дарма, адже 330 пачок сигарет «Rotmans» водій автомобіля «Пежо» заховав у ходових колесах та в одному запасному колесі. Крім тютюнових виробів вартістю 5610 гривень, у водія вилучили і транспортний засіб, який оцінено на суму понад 16 тисяч гривень.

За спробу приховано провезти куриво до країн ЄС на обох порушників складені відповідні процесуальні документи.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах