31633
14:08 31.052021

На Закарпатті громадянина Індії підозрюють у нелегальному переправленні мігрантів до ЄС

Події 1928

За клопотанням слідчого, погодженим прокурором Берегівської окружної прокуратури, 24-річного громадянина Індії взято під варту з можливістю внесення 181 600 грн застави. Іноземця підозрюють у незаконному переправленні кількох осіб через державний кордон України (ч. 2 ст. 332 КК України).

Слідством встановлено, що взимку цього року чоловік сприяв у нелегальному переправленні своїх співвітчизників на територію Угорщини. Перебуваючи у змові із невстановленими наразі особами, підозрюваний зустрів у Києві двох мігрантів, забезпечив тимчасовим житлом і харчуванням. У подальшому перевіз їх до Берегова, де переховував і вичікував слушний час для подальшого перетину держрубежу. Саме при спробі потрапити на територію ЄС в обхід пунктів пропуску, за кілька метрів від кордону, індійців затримали військовослужбовці Мукачівського прикордонного загону.

У вказаному провадженні за процесуального керівництва Берегівської окружної прокуратури триває слідство, встановлюються інші ймовірні фігуранти злочину, повідомляє пресслужба Закарпатської обласної прокуратури.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах