ko.net.ua

15 протоколів про правопорушення розглянули в Ужгородській міській раді

15 протоколів про адміністративні правопорушення розглянули вчора на засіданні адмінкомісії в Ужгородській міській раді.

6800 гривень – максимальний розмір штрафу за продаж неповнолітній тютюнових виробів – сплатить продавчиня одного з ужгородських магазинів. На сьогоднішнє засідання адмінкомісії вона не з’явилася. За таке ж адмінправопорушення, але вже 1700 гривень штрафу, заплатить продавчиня іншого магазину – визнала, що припустилася помилки, бо продала сигарети сину знайомої, який, за його словами, купував їх для мами.

1700 гривень штрафу заплатить і ужгородець, який зайняв земельну ділянку і встановив терасу до своєї кав’ярні на вул.Михайла Грушевського без належного погодження, по 340 гривень сплатять двоє ужгородців за порушення правил благоустрою, 85 гривень – ужгородець за самовільно встановлені бетонні клумби на проїжджій частині.

Також закрили провадження у двох справах про адмінправопорушення через те, що строки притягнення до адмінвідповідальності вже минули. Крім того, семеро порушників, які не з’явилися сьогодні на засідання, сплатять максимальні штрафи, постанови їм надішлють поштою.