ko.net.ua

На Виноградівщині за ніч виявили двох водіїв з наркотиками

Під час патрулювання у селі Теково, що на Закарпатті, працівники поліції виявили двох водіїв, які керували транспортними засобами у стані наркотичного сп’яніння. Поліцейські вилучили у порушників метамфетамін, екстазі та марихуану. За обома фактами відкрито кримінальні провадження.

Учора, після опівночі, під час патрулювання території села Теково, поліцейські Виноградова зупинили автомобіль «Mercedes-Benz».

Водій – 32-річний мешканець села Чорнотисів, порушив правила дорожнього руху, і під час перевірки документів почав помітно нервувати. Через підозрілу поведінку чоловіка поліцейські вирішили освідчити його на стан сп’яніння та оглянути транспортний засіб.

У результаті медосвідування з’ясувалося, що водій перебуває під дією наркотичних засобів. Також у присутності свідків із салону транспортного засобу поліцейські вилучили шприц із кристалічною речовиною, схожою на амфетамін.

Крім того, між сидіннями в автомобілі працівники поліції виявили картонну коробку, всередині якої знаходився пристрій для викурювання наркотичних речовин з марихуаною, фольговий пакетик із капсулами білого кольору та кристалом, схожим на амфетамін, а також таблетка зеленого кольору, схожа на “екстазі”.

Невдовзі на сусідній вулиці того ж села за порушення правил дорожнього руху працівники поліції зупинили ще один автомобіль – «ВАЗ 21099» під керуванням 34-річного місцевого жителя. Працівники поліції запідозрили, що чоловік знаходиться в стані наркотичного сп’яніння, що й було підтверджено проведеним медосвідуванням.

Під час поверхневого огляду водія поліцейські виявили в кишені його куртки паперовий згорток із кристалічною речовиною, схожою на метамфетамін, шприц, наповнений кристалічною речовиною, та електронні ваги без маркування.

Автомобілі «Мercedes-Вenz» та «ВАЗ 21099» поміщено на спецмайданчик поліції. Усі вилучені речові докази поліцейські направили для експертного дослідження.

За керування в стані наркотичного сп’яніння на обох водіїв складено адміністративні матеріали.

Щодо незаконного зберігання чоловіками наркотичних речовин слідчі відкрили кримінальні провадження за статтею 309 ККУ. У ході досудового розслідування поліцейські встановлять походження наркотичних засобів та мету їх зберігання, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.