14:22 30.042021

Закарпатцю, який скоїв смертельну ДТП у Солотвині, обрано запобіжний захід

Події 1843

Слідчим суддею Ужгородського міськрайонного суду Закарпатської області обрано запобіжний захід 29-річному закарпатцю, підозрюваному у скоєнні ДТП, внаслідок якої загинула жінка.

Нагадаємо, ввечері 29 березня 2021 року, водій автомобіля «Audi» рухаючись зі швидкістю приблизно 158-187 км/год., не впорався з керуванням та здійснив наїзд на жінку-пішохода, 1978 року народження, після чого транспортний засіб відкинуло на припаркований автомобіль.

У результаті ДТП потерпіла отримала тяжкі тілесні ушкодження та загинула на місці події.

Дії підозрюваного кваліфіковано за ч. 2 ст. 286 КК України, а саме: порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, якщо вони спричинили смерть потерпілого.

Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Ухвалою слідчої судді задоволено клопотання слідчого відділу розслідування злочинів у сфері транспорту СУ ГУ НП в Закарпатській області та обрано відносного підозрюваного запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком до 60 днів з альтернативою внесення застави у розмірі 565 тис. 500 грн,

Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває.

Про це інформує Ужгородський міськрайонний суд Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах