90522
12:45 30.042021

Мукачівцеві, затриманому за торгівлю метамфетаміном, обрано запобіжний захід

Події 1718

За клопотанням, погодженим прокурором Мукачівської окружної прокуратури, підозрюваному у торгівлі психотропами місцевому жителю обрано запобіжний захід – тримання під вартою із можливістю внесення 181 600 грн застави.

Встановлено, що чоловік займався розповсюдженням психотропної речовини – метамфетаміну – на території Мукачева та району. Лише протягом квітня правоохоронцям вдалося зафіксувати кілька фактів незаконного збуту. Підозрюваний фасував кристалічну речовину у прозорі шприци чи фольгу та передавав клієнтам за попередньо домовлену суму коштів. За одну «дозу» просив до 3700 грн.

У середу, 28 квітня, при черговій спробі збуту зловмисника затримали «на гарячому» поблизу станції з техобслуговування автомобілів у Мукачеві. Заходи із викриття проведені оперативниками карного розшуку поліції Мукачева за силової підтримки бійців Роти поліції особливого призначення.

Згідно з інформацією слідства, мукачівець вже двічі судимий за наркозлочини. Наразі ж його дії кваліфіковано за ч. 2 ст. 307 КК України. У помешканні фігуранта проведено санкціоновані обшуки, слідчі дії тривають. Досудове розслідування здійснюють працівники Мукачівського РУП ГУНП в Закарпатській області за процесуального керівництва окружних прокурорів, повідомляє пресслужба Закарпатської обласної прокуратури.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах