89739
13:10 13.042021

В Ужгороді за добу двоє п'яних водіїв зчинили ДТП

Події 3388

Обидві події сталися в Ужгороді.

Перша ДТП трапилася вчора, на вулиці Заньковецькій. Близько 20-ї години поліцейські отримали виклик про автопригоду. Прибувши на місце події, інспектори встановили, що водій авто Skoda не дотримався безпечної дистанції і зіткнувся із автомобілем Volkswagen. Під час перевірки документів патрульні помітили ознаки наркотичного сп’яніння у винуватця. Огляд керманич проходив у медичному заклади, висновок лікаря — позитивний. Поліцейські винесли постанову на водія за ч.3 ст.126 (Керування транспортним засобом особою, стосовно якої встановлено тимчасове обмеження у праві керування) КУпАП.

Інша автопригода трапилася вночі, на вулиці Володимирській. На місці автопригоди охоронці порядку з’ясували, що водій автівки Ford не дотримався безпечного інтервалу і зіткнувся із авто BMW. Під час перевірки документів патрульні помітили ознаки алкогольного сп’яніння у чоловіка. Керманич пройшов огляд на стан сп’яніння за допомогою Драгера. Результат — 1.69 проміле. Охоронці порядку винесли на водія постанову за ч.1 ст.126 (Керування без відповідних документів)

На обох водіїв склали адмінматеріали за ч.1 ст.130 (Керування у стані сп’яніння) та за ст.124 (Вчинення ДТП) КУпАП, повідомляє патрульна поліція Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах